Elkaar kennen en vertrouwen.

Een aanpak waarin je elkaar recht doet.

Je verdiepen in je dubbelpartner.

Samen sterk, zonder blijvende afhankelijkheid.

Balans in geven en krijgen.

Business & ICT, een effectieve mixed dubbel.

Na de wedstrijd tevreden uit elkaar gaan.

Ieder in zijn eigen kracht, en dan samen scoren.

Het wedstrijdplan bepaal je samen.

Uit elkaar het beste naar boven halen.

Curriculum vitae

Door zijn ervaring als adviseur en leidinggevende weet Martin van Battum academische denkkaders te vertalen naar de praktijk, van de werkvloer tot directie. Zijn inzet en kracht liggen op directieniveau én werkvloer, als bruggenbouwer tussen organisatie en ICT.

Benadering van technologie vanuit de business in combinatie met gezond pragmatisme is daarbij een bron van inspiratie. Zijn favoriete werkterreinen zijn Businessinformatieplanning & -strategie, Informatiemanagement, Besturing en bedrijfsvoering, Project- en programmamanagement. Op directieniveau ligt zijn kracht in het bespreekbaar maken van complexe vraagstukken op het raakvlak van business en ICT, van strategiebepaling tot het zelf leiden van programma's en projecten.

Loopbaan

Na zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire academie is Martin van Battum zes jaar operationeel werkzaam geweest als beroepsofficier bij de Gele Rijders. Vervolgens heeft hij drie jaren beroepsofficieren opgeleid, waarna hij geselecteerd werd voor de Hogere Krijgsschool. Afgestudeerd in 1994 met als specialisaties logistiek, financieel en informatiemanagement werd hij intern adviseur bij Defensie.

In 1996 nam hij ontslag als officier om zijn carrière als organisatieadviseur te vervolgen. Na een periode van vier jaren bij Adviesgroep Novius, waarin hij zich breed ontwikkelde op het terrein van zowel overheid als bedrijfsleven, trad hij in 2000 in dienst bij Capgemini. Vier jaren in adviesopdrachten en projecten en één jaar als MT-lid op businessunit niveau droegen verder bij aan zijn ervaring in business én ICT.

1 mei 2005 nam Martin van Battum ontslag bij Capgemini en richtte hij zijn eigen onderneming op: Gapconsult. Op freelance basis werkt hij nu zowel voor consultancybureaus als voor zijn eigen klantenkring.