Ieder in zijn eigen kracht, en dan samen scoren.

Een aanpak waarin je elkaar recht doet.

Je verdiepen in je dubbelpartner.

Elkaar kennen en vertrouwen.

Balans in geven en krijgen.

Na de wedstrijd tevreden uit elkaar gaan.

Business & ICT, een effectieve mixed dubbel.

Uit elkaar het beste naar boven halen.

Samen sterk, zonder blijvende afhankelijkheid.

Het wedstrijdplan bepaal je samen.

Gapfilosofie

De 'gap' tussen nu en de toekomst. Eén ding is zeker: verandering is er altijd. Voor het individu en voor het bedrijf. Op het persoonlijk vlak, op het vlak van de organisatie, de mensen daarin en de ondersteunende technologie. Gapconsult overbrugt met de klant de denkbeeldige kloof: van wat nu is naar wat nodig is. Met hoofd, hart, handen en voeten. Op basis van persoonlijke visie en een gezamenlijke koers.

De 'gap' tussen academische concepten en concrete actie. Mooie woorden en ideeën zijn er genoeg. Een concept bedenken is één, de invoering ervan is twee. Van denken naar doen vergt een gemeenschappelijk referentiekader. Zo verstaan we elkaar als we acties vaststellen en in gang zetten. En kunnen we uitleggen wat we gaan doen en wanneer het klaar moet zijn. Wie er mee moet doen en waarom. Ook durven handelen als niet alle condities zijn ingevuld. Gapconsult denkt én doet. Als coach of als deelnemer.

De 'gap' tussen business en ICT

De afhankelijkheid van bedrijven van informatie- en communicatietechnologie (ICT) groeit, en de kosten groeien mee. Business en ICT bij elkaar brengen betekent bestaande vooroordelen durven loslaten, en wederzijds delen van belangen. Aandacht besteden aan de inhoud én aan het proces van afbakening, analyse en overdracht van die inhoud. Met respect voor elkaars expertise en kracht in teams de ruimte scheppen voor samenwerking en verbetering.

De wedstrijd voorbespreken en in de praktijk uitvoeren: een effectieve mixed dubbel combinatie. Gapconsult verbindt de mensen en hun expertise voor een gezamenlijk en gedragen resultaat.

Samen sterk, zonder blijvende afhankelijkheid.